Kdo smo?

Ko stopite skozi naša vrata, vas bo objel prijeten občutek domačnosti. Naša ambulanta je namreč prostor, kjer se lahko vi in vaši ljubljenčki počutite udobno in sproščeno. Vsak primer obravnavamo profesionalno in strokovno, saj je skrb za zdravje živali naša prednostna naloga. A hkrati nismo le strokovnjaki, temveč tudi sočutni posamezniki, ki razumemo vašo ljubezen do vaših kosmatinčkov. Vaši ljubljenčki so v naših rokah varni.

Dežurni veterinar Šempeter pri Novi Gorici

Skrb za živali

Vemo, da za vas niso le hišni ljubljenčki, ampak člani družine in zato si zaslužijo enako skrbno in ljubečo obravnavo. Naša ekipa se zaveda, kako pomembni so vaši kosmatinci in želimo vam in njim zagotoviti najboljšo možno skrb in zdravstveno oskrbo. Veterinarska izkušnja naj bo prijetna za vse, zato se vsakemu pacientu posvetimo z osebno pozornostjo in strokovnostjo, kjer skušamo narediti vse, da se vaši ljubljenčki počutijo varno in sproščeno.

Kontakt

Naša ambulanta je prostor, kjer se združuje domačnost in strokovnost. Skupaj ustvarjamo udobno okolje, kjer se vaši kosmatinci počutijo varne in sproščene, hkrati pa jim nudimo vrhunsko zdravstveno oskrbo.

Kontakt

ambulanta@leonvet.si

Telefon

(05) 292 78 00

Dežurni telefon

(064) 11 22 77

Urnik

PON-PET: 8.00 - 20.00

SOB: 8.00 - 13.00

NED in PRAZNIKI: ZAPRTO

Centralni register hišnih živali

Družbena omrežja

Leonvet @ Vse pravice pridržane